Monday, 4 January 2010

Snow lagi...Dah Surrender Sejukk


Tahun nie Newcastle tak putus ngan snow...bila ekk nak habis, dah tak tahan sejuk dan jalan licin...boringnya duduk kat rumah. nak keluar pun rasa takut...takut jatuh. kalau seorang2 jatuh tak pe la jugak...nie ada baby dalam perut. Kalau snow turun dan tak lama terus cair kan best tak la jalan licin sangat...nie sekali turun berhari2 baru nak cair...

Aiman ngan Amirul pun malas nak keluar rumah...kalau diajak keluar mesti ditanya dulu nak kemana.


Tasik pun dah beku...



2 comments:

Tulip said...

tahniah dgn kehadiran bakal cahayamata baru. hati2 dgn jalan licin ;)

tulip comel said...

salam,
thanks for the wish...harap2 semuanya selamat la, first time nie bersalin kat tempat orang.